frontpageImage2

Info voor huurders

Als u via Casarent een woning huurt:

Casarent v.o.f. is opgericht in 1985 door Irene Wolff de Beer en staat sinds januari 1986 ingeschreven onder nummer 32053843 bij de K.v.K. te Hilversum.
Als gerenommeerde verhuurmakelaars bestaan wij het langst van al onze Gooise collega’s. Veel eigenaren bieden al jaren hun woning via ons bureau aan voor verhuur.
Sinds 2011 is Casarent gevestigd aan de Eierlanden 85 te Huizen.

Als huurder/woningzoekende kunt u zich, bij ons laten inschrijven, daaraan zijn geen kosten verbonden. Casarent gaat voor u op zoek naar een passende woning.
De woningen die wij aanbieden zijn eigendom van particulieren of beleggers in onroerend goed. Het betreft gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen in het hogere segment van de verhuurmarkt.

Indien eigenaar/verhuurder en huurder door onze bemiddeling tot overeenstemming zijn gekomen, zorgt Casarent voor een professionele huurovereenkomst volgens de richtlijnen die de wet aan een dergelijke overeenkomst stelt.
Bij de oplevering/sleuteloverdracht van de woning wordt door Casarent een nauwkeurig inspectie rapport opgemaakt.
Aan het einde van de huurperiode wordt er nog door Casarent een eind inspectie gehouden. Aan de huurder te verwijten schade zal, verrekend worden met de waarborgsom.

Voorwaarden en condities:

Bemiddelingsprovisie wordt in rekening gebracht bij de eigenaar.

  • Tijdens de gehele huurperiode verleent Casarent service bij het oplossen van eventuele problemen aangaande het gehuurde.
  • Wij doen al het mogelijke om elk redelijk bemiddelingsverzoek te honoreren en iedere relevante vraag te beantwoorden.

We zijn aangesloten bij de overkoepelende woningverhuurorganisatie Pararius.

Heb je nog vragen neem s.v.p. contact met ons op!

 

 

Privacy beleid voor bezoekers van de website van Casarent

Het beleid van Casarent is transparant met betrekking tot het doel en gebruik van persoonsgegevens als vereist in de wet op de privacy (AVG).
Casarent heeft persoonsgegevens nodig voor controle en vergelijking t.b.v. het opstellen van huurovereenkomsten.
Casarent zal deze persoonsgegeven niet langer bewaren dan noodzakelijk i.e. de duur van de betreffende huurovereenkomst.
Casarent zal persoonsgegeven niet zonder toestemming van de persoon die de gegevens betreffen aan derden tonen.
Casarent zal persoonlijke gegevens i.e. paspoort en werkgeversverklaring na inzage vernietigen.
Casarent zal alleen met toestemming van een eigenaar zijn/haar woning/appartement opnemen voor de verhuur en de woning/appartement met zijn/haar toestemming plaatsen op de landelijke website van Pararius en op de website van Casarent v.o.f.