frontpageImage2

Info voor verhuurder

Als u via Casarent uw woning verhuurt

Casarent v.o.f, opgericht in 1985 door Irene Woff de Beer staat sinds januari 1986 ingeschreven onder nummer 32053843 bij de K.v.K. te Hilversum.
Als gerenommeerde verhuurmakelaars bestaan wij het langst van al onze Gooise collega’s.
Tal van eigenaren bieden jaar in jaar uit hun onroerend goed via Casarent aan voor verhuur.
Sinds 2011 zijn wij gevestigd aan de Eierlanden 85 te Huizen.
Als eigenaar/verhuurder kunt u zich vrijblijvend door ons laten informeren over de mogelijkheden om tot verhuur van uw woning, appartement of villa te komen.
Op afspraak komen wij uw object taxeren en nemen met u de voorwaarden door.

Onze huurdersdoelgroep bestaat uit personen en bedrijven die voor kortere of langere periode woonruimte nodig hebben voor zichzelf of voor een werknemer.
Casarent heeft in de afgelopen jaren een grote relatiekring opgebouwd met bedrijven en multinationals die gevestigd zijn in de regio.
Indien partijen door onze bemiddeling tot overeenstemming zijn gekomen, verzorgt Casarent het professioneel opmaken van de huurovereenkomst, in overeenstemming met de hiervoor geldende wettelijke bepalingen en rekening houdend met de wensen van partijen.
Bij oplevering/sleuteloverdracht van de woning wordt er door Casarent een inspectie rapport opgemaakt.
Bij voorkomende problemen tijdens de huurperiode kan een verhuurder/eigenaar altijd een beroep blijven doen op Casarent.
Aan het einde van een huurperiode zal er door Casarent een eind inspectie worden gehouden, Aan huurder te verwijten schade zal, indien aanwezig, verrekend worden met de waarborgsom.

Casarent kan desgewenst in voorkomende gevallen het beheer voeren over uw woning.  Condities en voorwaarden kunnen vrijblijvend besproken worden.

Voorwaarden en condities:
Casarent berekent verhuurder/eigenaar een van te voren af te spreken bemiddelingsprovisie + btw.

We zijn aangesloten bij de overkoepelende woningverhuurorganisatie Pararius

Hebt u nog vragen neem s.v.p. contact met ons op!

Privacy beleid voor bezoekers van de website van Casarent

Het beleid van Casarent is transparant met betrekking tot het doel en gebruik van persoonsgegevens als vereist in de wet op de privacy (AVG).
Casarent heeft persoonsgegevens nodig voor controle en vergelijking t.b.v. het opstellen van huurovereenkomsten.
Casarent zal deze persoonsgegeven niet langer bewaren dan noodzakelijk i.e. de duur van de betreffende huurovereenkomst.
Casarent zal persoonsgegeven niet zonder toestemming van de persoon die de gegevens betreffen aan derden tonen.
Casarent zal persoonlijke gegevens i.e. paspoort en werkgeversverklaring na inzage vernietigen.
Casarent zal alleen met toestemming van een eigenaar zijn/haar woning/appartement opnemen voor de verhuur en de woning/appartement met zijn/haar toestemming plaatsen op de landelijke website van Pararius en op de website van Casarent v.o.f.